Nabolagsrestaurant basert på økologiske, bærekraftige og sankede råvarer.

Tirsdag-lørdag
Restaurant....... 17:00-22:00
Vinbar........... 17:00- sent
Lunsj............ 10:00-15:00
Lørdagsbrunsj.... 13:00-16:00

Vink 5/6: "Denne kvelden sa vi både «wow» og «wtf»"
VG 5/6: "Godt håndverk og flotte råvarer til fornuftige priser."
Vinforum: "Det kresne og sympatisk prisede vinkartet har vært like dragende som kjøkkenets profil."

Star Wine List, the guide to great wine bars and restaurants in Oslo.

17. mai på Frogner!

Vi gleder oss til å feire grunnlovsdag med dere, og serverer satt spesialmeny til tre ulike seatingtidspunkter:

12:00-15:00: 3-retters 795,-

15:00-20:30 4/5-retters 945/1045,-

📄Meny

Hverdagslunsj og lørdagsbrunsj!

Tirsdag til fredag fra kl 10:00 til 15:00 serverer vi rykende varme toast, småretter, oster, spekemat og hermetikk - sammen med god drikke på glass, flaske og coravin.

📄Lunsjmeny

Og som alltid er det på lørdager brunsj mellom 13-16.

Både walkins og bordreservasjoner alltid velkomne!

📄Brunsjmeny

Vinbar

I vår vinbar skjenkes det et bredt utvalg viner, cocktails og alkoholfritt - servert med eller uten småretter fra restaurantkjøkkenet.

Tilgjengelig for både bookings og walkins (noen bord kun er forbeholdt sistnevnte).

Uteserveringen i bakgården er åpen fra 01. mai, hvor vi har fire småbord og fire større lounger.

📄Vinbarmeny

Kjøkkensjef Jørgen Ravneberg

Våre bærekraftsbud lyder som følger:

Økologisk eller bedre: Filosofi og praksis vil alltid være viktigere enn sertifisering.

Matsvinn: Vi har nullvisjon for svinn, og står i dag for ca. 50kg i året.

Dyrevelferd: Dyra skal ha hatt et godt liv, og det skal benyttes så mye av dyret som mulig - fra snute til hale.

Klimaavtrykk: Kjøtt er ingen nødvendighet for et fullverdig måltid, men tilbys som et valgfritt supplement.

Sanking: Videreføring av en historisk og svært bærekraftig tradisjon i en moderne tid.

Global gastronomi: Rettene kan inspireres fra alle verdens kjøkken og verdenshjørner.

Lokale råvarer: Råvareutvalg, foredling og konservering følger vårt særegne klima og karakteristiske årstider.

Tilgjengelighet: Er du vegan/vegetar, har allergier, aversjoner eller andre diettbehov - så sørger vi for tilpasninger.

Les mer

Kolonihagen Frogner

Frognerveien 33, 0263 Oslo
Telefon: +47 993 16 810
post@kolonihagenfrogner.no