På Kolonihagen Frogner serverer kjøkkenet et fokusert utvalg småretter som á la carte og satt 4/5-retters meny - både til store og de små anledninger.
Sentralt i kjøkkensjef Jørgen Ravnebergs matfilosofi står bruken av kortreiste, økologiske og bærekraftige råvarer - enten de er dyrket av gode folk på gode gårder, eller sanket direkte fra vår ville natur.
Tirsdag-Lørdag
Kjøkken................. 17:00-22:00
Vinbar inne............. 14:00-00:30
Vinbar ute.............. 14:00-20:00
Lørdagsbrunsj inne & ute 13:00-16:00
Sommeren nærmer seg, og vinbaren kan endelig åpne også i bakgården.
Vi har utvidet åpningstidene, og fra kl. 14:00 tirsdag-fredag skjenkes det et bredt utvalg gode viner, øl, taptails og alkoholfritt - både inne og ute.
Det serveres barsnacks gjennom hele dagen, samt småretter fra restaurantkjøkkenet fra klokken 17:00.
Vi har 16 bordplasser ute, 12 barkrakker inne - og romslig med benk- og ståplasser.
Ingen reservasjoner - førstemann til mølla!
På lørdager mellom klokken 13:00 og 16:00 serveres det brunsj på Kolonihagen Frogner. Åpent både for bookings og walkins. Vi sees!
Vårt Chambre Separée i 2.etasje tilbys både til private selskap og bedriftsarrangementer, med kapasitet på inntil 25 personer på langbord.
Dette er et eget avlukket rom med egen inngang fra bakgård, hvor våre gjester disponerer lerrett, projektor og dedikert lydanlegg.
I den øvrige 2.etasjen har vi i tillegg en messanin med kapasitet til inntil 20 personer på langbord.
Til alle større grupper serverer vi satt 4/5-retters selskapsmenyer med skreddersydde drikkepakker til både store og små anledninger, som julebord, jobbfest, bursdag, bryllupsmiddag, seminar, workshops, produktlansering mm.
Vi kan også tilby kurs med våre sommelierer om mat og vin i kombinasjon!