Nabolagsrestaurant basert på økologiske, bærekraftige og sankede råvarer.

Tirsdag-lørdag
Kjøkken.......... 17:00-22:00
Vinbar........... 17:00- sent
Lunsj............ 12:00-15:00
Lørdagsbrunsj.... 13:00-16:00

Vink 5/6: "Denne kvelden sa vi både «wow» og «wtf»"
VG 5/6: "Godt håndverk og flotte råvarer til fornuftige priser."
Vinforum: "Det kresne og sympatisk prisede vinkartet har vært like dragende som kjøkkenets profil."

Star Wine List

Hverdagslunsj og lørdagsbrunsj!

Tirsdag til fredag kl 12-15 serverer vi rykende varme toasts, småretter, oster, spekemat og hermetikk - sammen med god drikke på glass, flaske og coravin.

📄Lunsjmeny

På lørdager er det lørdagsbrunsj kl 13-16!

Både walkins og bordreservasjoner

📄Brunsjmeny

Vinbar

I vår vinbar skjenkes det et bredt utvalg viner, cocktails og alkoholfritt - servert med eller uten småretter fra restaurantkjøkkenet.

Tilgjengelig for både bookings og walkins (noen bord kun er forbeholdt sistnevnte).

Uteserveringen i bakgården er åpen fra 01. mai til 01. september.

📄Vinbarmeny

Kjøkkensjef Jørgen Ravneberg

Våre bærekraftsbud lyder som følger:

Økologisk eller bedre: Filosofi og praksis vil alltid være viktigere enn sertifisering.

Matsvinn: Vi har nullvisjon for svinn, og står i dag for ca. 50kg i året.

Dyrevelferd: Dyra skal ha hatt et godt liv, og det skal benyttes så mye av dyret som mulig - fra snute til hale.

Klimaavtrykk: Kjøtt er ingen nødvendighet for et fullverdig måltid, men tilbys som et valgfritt supplement.

Sanking: Videreføring av en historisk og svært bærekraftig tradisjon i en moderne tid.

Global gastronomi: Rettene kan inspireres fra alle verdens kjøkken og verdenshjørner.

Lokale råvarer: Råvareutvalg, foredling og konservering følger vårt særegne klima og karakteristiske årstider.

Tilgjengelighet: Er du vegan/vegetar, har allergier, aversjoner eller andre diettbehov - så sørger vi for tilpasninger.

Les mer

Kolonihagen Frogner

Frognerveien 33, 0263 Oslo
Telefon: +47 993 16 810
post@kolonihagenfrogner.no